Image Image Image Image Image

Hoe het begon

De warmte en aanwezigheid van een kat is zo groot, dat het besluit om een kat aan te schaffen niet moeilijk is geweest. Ik heb besloten om te kiezen voor het kattenras wat mij het meeste aanspreekt en het best bij mijn persoonlijkheid en woonomgeving past. Ik ben altijd al gecharmeerd geweest van katten met een blauw/grijze vacht en van katten met een zwarte vacht in combinatie met prachtige groene ogen. De keuze welk kattenras het zou worden was al snel gemaakt... - De Blauwe Rus - De Zwarte Rus - Na lang speuren en informatie inwinnen heb ik in 2011 mijn eerste Blauwe Rusje aangeschaft. Mijn voorkeur ging uit naar een Russisch Blauw poesje, Zvizda's Luna Nova. Cattery Bulykin werd al snel opgericht, en is inmiddels een begrip in Nederland, Europa en de rest van de wereld bij fokkers van het kattenras de Rus. Op 15 december 2011 is Blauwe Rus poes Luna Nova geboren. Haar komst en aanwezigheid beviel mij zo goed, dat ik besloot om minimaal nog een poesje in de cattery te verwelkomen. Een Zwarte Rus(sin), zij is geboren op 3 februari 2016 en komt uit de UK. Zij heeft de fantastische naam: Miz Pontefraktcake a.k.a. Liquorice Licks. Haar roepnaam is Licks. Op 27 augustus 2019 is Licks trotse moeder geworden van een heel mooi nestje kittens, 2 zwarte en 3 blauwe exemplaren. Haar "Zwarte Rus" dochter is gebleven. Jongedame Bulykin's Siouxsie Sioux, roepnaam "Suuz", is de nieuwste aanwinst in de cattery. "Suuz" is een prachtige Zwarte Rus poes. Zeldzaam mooi! De Bulykin Russinnen, Luna Nova, Licks en Suuz zijn dé Russen van Cattery Bulykin. Zij vermaken zich prima in hun prettige woonomgeving en laten elke dag blijken hoe tevreden en blij ze zijn. Hun hartelijke begroeting is opvallend, de staarten gaan in de lucht. Ik noem het sabels, hun staarten waarmee zij een saluut brengen aan hun baasje en bezoekers.