Image Image Image Image Image

Blauwe Rus en Zwarte Rus Poezen

"Internationaal Kampioen" Zvizda’s Luna Nova.

"Luna" is geboren op 15 december 2011. Luna Nova is een schitterende poes, van het traditionele engelse type rus, met een uitstekende vachtkwaliteit en prachtige groene ogen. Zij is een elegante en sierlijke verschijning. Zij heeft een superlief karakter. Luna Nova heeft meerdere nestjes kittens gekregen en heeft haar kittens met heel veel liefde en zorg groot gebracht. Zij heeft bewezen een uitstekende moeder te zijn. Haar 'kids' zijn inmiddels prachtige en gezonde Blauwe Russen. Luna Nova is inmiddels oma. Luna Nova heeft op diverse shows uitstekende rapporten van haar keurmeesters gekregen en zij heeft haar behaalde titel "International Champion" zeer zeker verdiend.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

"Europees Kampioen" Bulykin's Evy in Funky Denim.

"Evy" is geboren o[ 4 november 2015. Evy is een geweldig mooie poes, van het tradionele engelse type rus. Evy is een dochter van Luna Nova. Evy heeft alle mooie eigenschappen van haar moeder mee gekregen. Zij is een zeer nieuwsgierig en speelse dame, bovendien is Evy ook een hele lieve schootkat.

Europees Kampioen, Miz PontefraktCake “Licks”

Cattery Bulykin heeft als enige Cattery in Nederland een echte Zwarte Rus poes. Haar naam is Miz PontefraktCake en zij luistert naar haar roepnaam, "Licks". Deze prachtige zwarte dame is geboren in het Verenigd Koninkrijk (UK) en heeft op de jonge leeftijd van 4 maanden geweldige resultaten behaald op 2 kattenshows in de UK. Ook in Nederland heeft zij op diverse kattenshows uitmuntende keurrapporten van de keurmeesters gekregen. Licks is werkelijk uniek, zij heeft inmiddels op jonge leeftijd opnieuw een titel behaald; Europees Kampioen ! Licks is een uitzonderlijk exemplaar Zwarte Rus. Zij heeft echt een puur zwarte en dubbele vacht. Haar voetzoolkussentjes zijn ook zwart, zoals het hoort én zoals voorgeschreven staat in de GCCF standaard voor Zwarte Russen.