Image Image Image Image Image

Blauwe Rus en Zwarte Rus Poezen

"Internationaal Kampioen" Zvizda’s Luna Nova.

"Luna" is geboren op 15 december 2011. Luna Nova is een schitterende poes, van het traditionele engelse type rus, met een uitstekende vachtkwaliteit en prachtige groene ogen. Zij is een elegante en sierlijke verschijning. Zij heeft een superlief karakter. Luna Nova heeft meerdere nestjes kittens gekregen en heeft haar kittens met heel veel liefde en zorg groot gebracht. Zij heeft bewezen een uitstekende moeder te zijn. Haar 'kids' zijn inmiddels prachtige en gezonde Blauwe Russen. Luna Nova is inmiddels oma. Luna Nova heeft op diverse shows uitstekende rapporten van haar keurmeesters gekregen en zij heeft haar behaalde titel "International Champion" zeer zeker verdiend.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Europees Kampioen, Miz PontefraktCake “Licks” & Winnaar Siouxsie Sioux “Suuz” !

Cattery Bulykin heeft sinds 2016 een echte Zwarte Rus poes. Haar naam is Miz PontefraktCake en zij luistert naar haar roepnaam, "Licks". Deze prachtige zwarte dame is geboren in het Verenigd Koninkrijk (UK) en heeft op de jonge leeftijd van 4 maanden geweldige resultaten behaald op 2 kattenshows in de UK. Ook in Nederland heeft zij op diverse kattenshows uitmuntende keurrapporten van de keurmeesters gekregen. Licks is werkelijk uniek, zij heeft inmiddels op jonge leeftijd opnieuw een titel behaald; Europees Kampioen ! Licks is een uitzonderlijk exemplaar Zwarte Rus. Zij is gefokt door een keurmeester, in het Verenigd Koninkrijk, die vele jaren ervaring heeft met het fokken van Zwarte Russen. Licks heeft echt een puur zwarte en dubbele vacht, glanzend en aanliggend, haar voetzoolkussentjes zijn ook zwart, zoals het hoort én zoals voorgeschreven staat in de GCCF standaard voor Zwarte Russen.

Cattery Bulykin heeft inmiddels een tweede Zwarte Rus poes. De dochter van Licks. Haar naam is Siouxsie Sioux en zij luistert naar haar roepnaam, "Suuz". Deze prachtige dame is geboren op 27 augustus 2019. Zij heeft inmiddels meegedaan op de kattenshow in Oirschot en behaalde een prachtig keurrapport van de keurmeester, U1, genomineerd BIS én mooie Suuz werd Best in Show en genomineerd Best Over All baby cat van de show! Zij is een unieke zwarte Rus en zij heeft veel potentie om eenmaal als volwassen poes geweldige resultaten te behalen op kattenshows en in de toekomst zullen haar kittens ook prachtige exemplaren zijn.